Olimp ISO PLUS + L-Carnitine - 20 x 35 g - Kies een smaak

Energiedrank met vitamines en L-Carnitine

  • 20 porties van 35 g
  • 120 kcal energie + 100 mg L-Carnitine per portie
  • dosering : 35 g of 1 zakje per 500 ml water

Kies een variant:

21,90 € 29,30 €

PRODUCTINFORMATIE : Energiedrank met vitamines en L-Carnitinewater

Vitamines:
​Bron van Vitamine A : Vitamine A draagt bij aan het behoud van een normaal gezichtsvermogen. Vitamine A draagt bij aan de normale functie van het immuunsysteem.
Bron van Vitamine B1 (Thiamine ) : Vitamine B1 draagt bij tot de normale functie van het hart.
Thiamine draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel.
Bron van Vitamine B2 (Riboflavine) : Vitamine B2 draagt bij aan het behoud van normale rode bloedcellen en slijmvliezen. Vitamine B2 draagt bij tot het behoud van een normaal zicht. Vitamine B2 draagt bij tot de normale stofwisseling van ijzer.
Bron van Niacine (Vitamine B3) : Niacine draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid, tot de normale werking van het zenuwstelsel en aan het behoud van normale slijmvliezen.
Bron van Vitamine B5 (pantotheenzuur) : Vitamine B5 draagt bij aan de normale synthese en het metabolisme van steroïde hormonen, vitamine D en sommige neurotransmitters.
Bron van Vitamine B6 : Vitamine B6 draagt bij aan de normale cysteïne-synthese en aan het normale metabolisme van homocysteïne. Vitamine B6 draagt bij aan het normale eiwit- en glycogeenmetabolisme en tot de regulatie van hormonale activiteit.
Bron van Vitamine B12 : Vitamine B12 draagt bij aan de normale vorming van rode bloedcellen en aan de normale werking van het immuunsysteem.
Bron van Vitamine C : Vitamine C verhoogt de ijzerabsorptie. Vitamine C draagt bij aan de normale functie van het immuunsysteem. Vitamine C draagt bij aan normale collageenvorming voor de normale functie van kraakbeen, van bloedvaten, van tandvlees en van de beenderen.
Bron van Vitamine E : Vitamine E draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
Bron van Foliumzuur : Aanvullende foliumzuurinname verhoogt de maternale folaatstatus. Lage maternale foliumzuurstatus is een risicofactor in de ontwikkeling van neurale buisdefecten in de zich ontwikkelende foetus.
Bron van Biotine : Biotine draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel, tot een normale psychologische functie, tot het onderhoud van normaal haar en tot het behoud van een normale huid.
Bron van Vitamine D3 : Vitamine D draagt bij tot de normale opname / benutting van calcium en fosfor
Vitamine D draagt bij aan normale bloedcalciumspiegels, het behoud van normale botten, het behoud van normale spierfunctie, het behoud van normale tanden, de normale functie van het immuunsysteem, om het risico op vallen te verminderen in verband met posturale instabiliteit en spierzwakte. Vallen is een risicofactor voor botbreuken bij mannen en vrouwen van 60 jaar en ouder.
Vitamine D is nodig voor de normale groei en ontwikkeling van botten bij kinderen

Gebruik : Los 35 g poeder (1 zakje) op in 500 ml water. Gebruik zoals vereist, vooral tijdens wedstrijden, intensieve training en veeleisende lichamelijke arbeid.

VOEDINGSINFORMATIE
Voedingswaarden : per portie van 35 g poeder
​Energetische waarde :
120 kcal = 6% RI*
Vet: 0 g
waarvan verzadigd: 0 g
Koolhydraten : 30 g = 11,5% RI*
waarvan suikers : 24 g = 26,7% RI*
Eiwit : 0 g
Zout : 0,58 g = 9,7% RI*
Natrium : 240 mg
​*= Referntie Inname

Vitamines:
Vitamine A : 320 µg = 40% RI*
Vitamine D: 2 µg = 40% RI*
Vitamine E: 4,8 mg = 40% RI*
Vitamine C: 32 mg = 40% RI*
Vitamine B1: 0,4 mg = 36,4% RI*
Vitamine B2: 0,3 mg = 21,4% RI*
Niacine (Vit B3) 6,4 mg = 40% RI*
Vitamine B6: 0,6 mg = 42,9% RI*
Foliumzuur: 80 µg = 40% RI*
Vitamine B12: 1 µg = 40% RI*
Biotine: 20 µg = 40% RI*
Pantotheenzuur: 2,4 mg = 40% RI*

Mineralen:
Kalium : 171,4 mg = 8,6% RI*
Calcium: 50 mg = 6,25% RI*
Magnesium: 25,2 mg = 6,7% RI*
Natrium: 240 mg
​*= Referntie Inname

Andere:
L-Glutamine: 385 mg
​L-Carnitine: 100 mg

Verpakking : 20 zakjes van 35 g

Ingrediënten : Ingrediënten: suiker, maltodextrines, glucose, fructose, zuurteregelaar - citroenzuur, appelzuur, 3,1% minerale componenten (natriumchloride, kaliumzout van orthofosforzuur, calciumzout van orthofosforzuur, natriumcitraat, magnesiumcarbonaat), verdikkingsmiddelen - arabische gom, xanthaangom, natriumcarboxymethylcellulose; aroma's, 1,1% L-glutamine, 0,4% L-carnitine L-tartraat, 0,23% vitaminen (L-ascorbinezuur - vitamine C. DL-alfa-tocoferylacetaat - vitamine E, nicotinamide - niacine , D-biotine, retinylacetaat - vit. A, calcium D-pantothenaat - pantotheenzuur, pyridoxine hydrochloride - vit. B6, cholecalciferol - vit. D, pteroylmonoglutaminezuur - folaat, thiamine mononitraat - vit. B1, riboflavine - vit. B2 , cyanocobalamine - vit. B12), zoetstoffen - acesulfaam K, sucralose, cyclamaten; kleuren: riboflavine (voor citroensmaak), bèta-caroteen, karmijn, riboflavine (voor sinaasappelsmaak), E 133 (voor tropische blauwe smaak), E 150 d (voor colasmaak).

Bewaarmethode : Buiten bereik van kinderen bewaren. Koel en droog bewaren.
Voorzorgen : De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden.
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Allergenen informatie : geproduceerd in een fabriek waar melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten , vis en schaal en schelpdieren verwerkt worden.