Olimp R-WEILER FOCUS - 300 g - Cola smaak

Pre-workout die de focus ondersteunt

  • 25 porties van 12 g (1 maatlepel) per verpakking
  • 2,4 g L-Citrulline en 150 mg caffeine per portie
  • Gebruik : 1 portie 30 minuten voor de training
25,20 € 33,60 €
Op voorraad

PRODUCTINFORMATIE : R-weiler Focus is een samenstelling van aminozuren (L-citrulline, L-arginine en taurine), creatine-monohydraat, plantenextracten (Rhodiola rosea, Bacopa monnieri, Chinese magnolia-vine) verrijkt met N-acetyl-L-tyrosine, cafeïne en beta-alanine. 

Innovatieve combinatie van individuele ingrediënten, evenals hun gunstige effect op het inspanningsvermogen (creatine, cafeïne) en cognitieve functies (cafeïne, Rhodiola rosea, Bacopa monnieri, Chinese magnolia-vine) maken het preparaat perfect ontworpen voor sporters, mensen die intellectueel werk verrichten, waaronder computerspelers, wiens concentratie tijdens individuele trainingen of sportevenementen een grote rol speelt!

Gebruik : Aanbevolen gebruik: 1 portie per dag, ongeveer 30-60 minuten voor de training.
Voeg 1 portie (12 g = 1 maatschepje) toe aan 250 ml water. Direct na bereiding consumeren.
Neem voor gebruik contact op met uw arts. Niet geschikt voor kinderen en jongeren. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

VOEDINGSINFORMATIE:
Voedingswaarden : per portie van 12 g
Physical performance blend:
Creatine monohydraat : 3400 mg
waarvan creatine: 3000 mg
L-Citrulline: 2400 mg
L-Arginine: 620 mg
FOCUS blend:
N-acetyl-L-tyrosine: 250 mg
waarvan L-tyrosine: 203 mg
Rhodiola rosea extract (Rhodiola rosea L.): 150 mg
waarvan salidrosides (4%): 6 mg
Bacopa monnieri extract (Bacopa monnieri (L.) Wettst.): 150 mg
waarvan bacosides (20%): 30 mg
Cafeïne: 150 mg
Schisandra chinensis extract (Schisandra chinensis (Turcz.) Baill.): 75 mg
waarvan schizandrins (9%): 6,75 mg
Taurine: 1000 mg
Beta-alanine: 500 mg

Verpakking : 300 g

Ingrediënten : creatine monohydraat, L-citrulline, L-arginine hydrochloride, taurine, zuurteregelaar – citroenzuur; aroma's, bèta-alanine, verdikkingsmiddel - Arabische gom (acaciagom); N-acetyl-L-tyrosine, antiklontermiddel – siliciumdioxide; rhodiola rosea wortelextract (Rhodiola rosea L.), bacopa monnieri kruidenextract (Bacopa monnieri (L.) Wettst.), cafeïne, zoetstoffen – acesulfaam K, sucralose; emulgatoren - lecithinen (van sojabonen), polyoxyethyleensorbitanmono-oleaat (polysorbaat 80); schisandra chinensis fruitextract (Schisandra chinensis (Turcz.) Baill.), kleurstoffen: carotenen (A), karmijn (B), riboflavines (C), E 150c (D), E 150d (E), E 133 (F), patentblauw V (G), indigokarmijn (H), chlorofylen en chlorofylinen (I), curcumine (J), anthocyanen (K), paprika-extract (L), betanine (M), plantaardige koolstof (N).

Bewaarmethode : Buiten bereik van kinderen bewaren. Koel en droog bewaren.
Voorzorgen : De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. R-WEILER® Focus bevat cafeïne. Niet aanbevolen voor kinderen of zwangere vrouwen (cafeïnegehalte: 150 mg/1 portie). Bovendien mag het product niet worden gebruikt tijdens borstvoeding, bij aandoeningen van de bloedsomloop of bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen van het preparaat. Het product wordt niet aanbevolen voor mensen met bloeddrukproblemen. Niet gebruiken met medicijnen, vooral niet met medicijnen die het cardiovasculaire systeem beïnvloeden. Gebruik niet tegelijkertijd andere producten die cafeïne bevatten (bijv.: andere voedingssupplementen, energiedrankjes, koffie). Overschrijd niet een dagelijkse inname van 400 mg cafeïne uit alle bronnen en 200 mg cafeïne in een enkele dosis. Toegestane klontering van een product heeft geen invloed op de kwaliteit van het product. Niet gebruiken in combinatie met alcohol. Niet gebruiken voor het slapengaan of tijdens de uren die er direct aan voorafgaan voor het slapengaan. Sommige personen kunnen na consumptie een gevoel van tinteling of gevoelloosheid ervaren. Dit is een tijdelijk effect dat wordt toegeschreven aan het sterke effect van beta-alanine. Het heeft geen invloed op de gezondheid.
Allergenen informatie : Geproduceerd op een productielocatie die afgeleiden van melk, eieren, soja, noten, pinda's, glutenbevattende granen, vis, schaaldieren, weekdieren gebruikt.