Olimp R-WEILER SHOT - 20 x 60 ml shot - kies een smaak

Pre-Workout op basis van beta-alanine, taurine, cafeïne, L-Tyrosine en cayennepeper extract.

  • 120 porties in 20 shots van 60 ml per verpakking
  • 1 portie van 10 ml bevat 96 mg cafeïne en 1000 mg bet-alanine
  • Gebruik: 10 ml net voor een training

Kies een variant:

39,50 € 29,30 €

PRODUCTINFORMATIE : Handig om pre-workout supplement te gebruiken in de vorm van een shotje.

Gebruik : Aanbevolen dagelijkse portie: 5 ml (1/12 van de ampul), ongeveer 30 minuten voor de training. Gebruik de meegeleverde maatdop om de juiste portie af te meten – 5 ml. Schudden voor gebruik. Een ampul bevat 12 porties. Eenmaal geopend, gekoeld bewaren en binnen 48 uur consumeren. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

VOEDINGSINFORMATIE:
Voedingswaarden : portie van 5 ml
Beta-Alanine: 500 mg
Taurine: 167 mg
Cafeine: 48 mg
L-Tyrosine: 20 mg
Cayennepeper extract (Capsicum annuum L.): 0,7 mg
waarvan capsaïcine: 0,06 mg

Verpakking : 20 ampulen van 60 ml per verpakking

Ingrediënten : ngrediënten: water, bèta-alanine, taurine, zuurteregelaars – citroenzuur, natriumcitraten; cafeïne, aroma's, L-tyrosine, zoetstoffen - cyclamaten, acesulfaam K, sucralose; zout, conserveermiddel – sorbinezuur; Cayennepeper-extract (Capsicum annuum L., fruit), kleurstof – carotenen.

Bewaarmethode : Buiten bereik van kinderen bewaren. Koel en droog bewaren.

Voorzorgen : De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Waarschuwing: R-WEILER® SHOT bevat cafeïne. Niet aanbevolen voor kinderen of zwangere vrouwen (cafeïnegehalte: 48 mg/dagportie = 5 ml (1/12 van de ampul)). Niet aanbevolen voor vrouwen die borstvoeding geven.
Het product mag niet worden ingenomen door mensen met hartaandoeningen, hypertensie en overgevoeligheid voor een van de bestanddelen van het preparaat.
Gebruik tegelijkertijd geen andere producten die cafeïne bevatten (bijv.: andere voedingssupplementen, energiedrankjes, koffie).
Sommige personen kunnen na consumptie een gevoel van tinteling of gevoelloosheid ervaren. Dit is een tijdelijk effect dat wordt toegeschreven aan het sterke effect van beta-alanine. Het heeft geen invloed op de gezondheid.
Stop het gebruik van het product in geval van ongemak of malaise (in het bijzonder trillen van het lichaam, slaperigheid). Mogelijke bezinking en kristallisatie in het product zijn natuurlijk en hebben geen invloed op de kwaliteit van het product.