Sanas SUPER POLYVITMIN - 60 capsules

Een combinatie van mineralen en vitamines

  • 60 porties per potje
  • Naast de vitamines en mineralen ook, rutine, choline en hesperidine
  • Gebruik : 1 capsule per dag
22,10 € 24,50 €
Op voorraad

PRODUCTINFORMATIE :
Deze combinatie van mineralen en vitamines zorgt voor een aangepaste dagelijkse hoeveelheid vitaminene en mineralen.

Vitamines :
Bron van Vitamine A : Vitamine A draagt bij aan het behoud van een normaal gezichtsvermogen. Vitamine A draagt bij aan de normale functie van het immuunsysteem.
Bron van Vitamine B1 (Thiamine ) : Vitamine B1 draagt bij tot de normale functie van het hart.
Thiamine draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel.
Bron van Vitamine B2 (Riboflavine) : Vitamine B2 draagt bij aan het behoud van normale rode bloedcellen en slijmvliezen. Vitamine B2 draagt bij tot het behoud van een normaal zicht. Vitamine B2 draagt bij tot de normale stofwisseling van ijzer.
Bron van Niacine (Vitamine B3) : Niacine draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid, tot de normale werking van het zenuwstelsel en aan het behoud van normale slijmvliezen.
Bron van Vitamine B5 (pantotheenzuur) : Vitamine B5 draagt bij aan de normale synthese en het metabolisme van steroïde hormonen, vitamine D en sommige neurotransmitters.
Bron van Vitamine B6 : Vitamine B6 draagt bij aan de normale cysteïne-synthese en aan het normale metabolisme van homocysteïne. Vitamine B6 draagt bij aan het normale eiwit- en glycogeenmetabolisme en tot de regulatie van hormonale activiteit.
Bron van Vitamine B12 : Vitamine B12 draagt bij aan de normale vorming van rode bloedcellen en aan de normale werking van het immuunsysteem.
Bron van Vitamine C : Vitamine C verhoogt de ijzerabsorptie. Vitamine C draagt bij aan de normale functie van het immuunsysteem. Vitamine C draagt bij aan normale collageenvorming voor de normale functie van kraakbeen, van bloedvaten, van tandvlees en van de beenderen.
Bron van Vitamine E : Vitamine E draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
Bron van Foliumzuur : Aanvullende foliumzuurinname verhoogt de maternale folaatstatus. Lage maternale foliumzuurstatus is een risicofactor in de ontwikkeling van neurale buisdefecten in de zich ontwikkelende foetus.
Bron van Biotine : Biotine draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel, tot een normale psychologische functie, tot het onderhoud van normaal haar en tot het behoud van een normale huid.

Mineralen :
Bron van Ijzer : IJzer draagt bij aan de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine, aan het normale zuurstoftransport in het lichaam en aan de normale functie van het immuunsysteem. IJzer draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid.
Bron van Magnesium : Magnesium draagt bij aan een vermindering van vermoeidheid, aan de normale eiwitsynthese, aan de normale spierfunctie en aan het behoud van normale botten en tanden.
Bron van Zink : Zink draagt bij tot normale vruchtbaarheid en voortplanting. Zink draagt bij aan het normale metabolisme van vetzuren en Vitamine A. Zink draagt bij aan de normale eiwitsynthese. Zink draagt bij aan het onderhoud van normale botten, haar, nagels en huid. Zink draagt bij aan het behoud van normale testosteronspiegels in het bloed. Zink draagt bij aan de normale functie van het immuunsysteem.

Gebruik :1 capsule per dag

VOEDINGSINFORMATIE:
Voedingswaarden : per capsule
Vitamineprofiel

Vitamine A : 1200 µg = 150% RI*
Vitamine B1 (thiamine) 4,2 mg = 382% RI*
Vitamine B2 (riboflavine) 4,8 mg = 343% RI*
Vitamine B3 (niacine) 54 mg= 338% RI*
Vitamine B5 (panthoteenzuur) 18 mg = 300% RI*
Vitamine B6 (pyridoxine) 6 mg = 429% RI*
Vitamine B12 3 µg = 120% RI*
Vitamine C 80 mg = 100% RI*
Vitamine E 30 mg = 250% RI*
Vitamine H (Biotine) 450 µg = 900% RI*
Vitamine M Foliumzuur 400 µg = 200% RI*

Mineralenprofiel:
Magnesium 56 mg= 15% RI*
Ijzer 2,1 mg = 15% RI*
Zink 1,5 mg = 15% RI*
*= Referentie Inname

Rutine 12,5 mg
Hesperidine 2,5 mg
Troxerutine 5 mg

Verpakking : 60 capsules

Ingrediënten :magnesiumoxide, HPMC (plantaardige capsule), tocoferylacetaat 50%, L-ascorbinezuur, nicotinamide, biotine 2%, rutine 50%, calciumpantothenaat, zinkoxide, troxerutine 50%, pyridoxineHCl, vitamine A acetaat, ijzerfumaraat, hesperidine 50%, riboflavine, thiaminenitraat, foliumzuur, cyanocobalamine 10%.

Bewaarmethode : Buiten bereik van kinderen bewaren. Koel en droog bewaren.
Voorzorgen : De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Allergenen informatie : bevat soja product