Sanas CREATINE - creatine monohydraat - 250 g

Voor meer explosieve spierkracht en spiermassa te stimuleren.

  • 50 porties van 5 g Creatine per verpakking
  • Laadfase van 6 dagen: 20 g/dag (4 porties)
  • Onderhoudsfase: 5 g/dag (1 portie)
20,30 € 22,50 €
Op voorraad

PRODUCTINFORMATIE : Creatine is een eiwit dat door het lichaam wordt aangemaakt uit 3 verschillende aminozuren: L-arginine, glycine en L-methionine. Daarenboven is het een energierijke stof die vooral in skeletspieren en in mindere mate in de hersenen en zenuwcellen wordt teruggevonden. Wanneer het door het lichaam wordt geabsorbeerd, wordt het omgezet tot creatinefosfaat, wat zorgt voor een snellere reproductie van ATP, de energiebron van het lichaam. 

De energievoorziening gedurende de eerste seconden van een explosieve inspanning wordt aanzienlijk verhoogd. Creatine wordt veel gebruikt in sporten waar korte, krachtige inspanningen nodig zijn, zoals sprinten, gewichtheffen, voetbal, basketball,... Het innemen van creatine kan leiden tot een gewichtstoename door een grotere opslag van water door het lichaam. Het is dan ook heel belangrijk om bij de inname van creatine genoeg te drinken.

Gebruik :

  • Laadfase van 6 dagen: 20 g/dag (4 porties)
  • Onderhoudsfase: 5 g/dag (1 portie)

Voeg een beetje koolhydraten toe aan het water als je de creatine roert. Het zal de opname een stuk verbeteren!.

Verpakking : 250 g

Ingrediënten : Creatinemonohydraat

Bewaarmethode : Buiten bereik van kinderen bewaren. Koel en droog bewaren.
Voorzorgen : De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.