High5 ENERGY GEL AQUA + CAFFEINE - 20 x 66 g - Kies je smaak

Directe energie boost met cafeïne tijdens de inspanning.

  • 20 energy gels van 66g per verpakking
  • 95 kcal energie en 30 mg cafeïne per gel
  • Maximaal 2 gels per uur inspanning

Kies een variant:

29,70 € 32,50 €

PRODUCTINFORMATIE : Energy Gel Aqua Caffeine is een fris smakende gel met de consistentie van een sportdrank. In tegenstelling tot andere gels, moet je hier geen extra water bij drinken als je een snelle energie boost wil. Elke zakje bevat 23gr koolhydraten energie en 30mg cafeïne. Wanneer je Energy Gel Aqua Caffeine gebruikt zoals wij het aanraden, dan helpt de cafeïne jouw concentratie en alertheid.
Bron van Vitamine B6 : Vitamine B6 draagt bij aan de normale cysteïne-synthese en aan het normale metabolisme van homocysteïne. Vitamine B6 draagt bij aan het normale eiwit- en glycogeenmetabolisme en tot de regulatie van hormonale activiteit.
Gebruik : Scheur de bovenkant van het sachet en drink de gel rechtstreeks uit het sachet.
Neem tijdens het sporten maximaal drie sachets per uur, minder als je ook een sportdrank gebruikt. Je hoeft er geen extra water mee te drinken, maar tijdens het sporten is het belangrijk om gehydrateerd te blijven, dus we raden aan naast dit product ook ZERO te gebruiken.​

VOEDINGSINFORMATIE
Voedingswaarden : per energy gel van 66 g
Energetische waarde : 95 kcal = 4,8% RI*
Vet: 0 g
waarvan verzadigd: 0 g
Koolhydraten : 23 g = 8,8% RI*
waarvan suikers : 3,3 g = 3,7% RI*
Eiwit : 0 g
Zout : 0,07 g = 1,2% RI*
Natrium : 28 mg
Vitamine B6: 0,28 mg = 20% RI*
Caffeïne: 30 mg
*= Referentie Inname van een gemiddelde volwassen persoon (2000 kcal/dag)

Verpakking : 20 energy gels per verpakking

Ingrediënten : Water, glucosestroop, maltodextrine, vruchtensapconcentraat (framboos 1%, zwarte bes, blauwe bes 0,2%), zuurteregelaars (natriumcitraten, citroenzuur, appelzuur), cafeïne, natriumchloride, conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), natuurlijk Smaakstoffen.

Bewaarmethode : Buiten bereik van kinderen bewaren. Koel en droog bewaren.
Voorzorgen : De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bevat cafeïne. Niet aanbevolen voor kinderen of zwangere vrouwen. (30 mg / gel).
Allergenen informatie : kan gluten bevatten.