Olimp GLUCOSAMINE PLUS - 60 capsules

Het product draagt bij tot de normale vorming van collageen en de normale werking van het kraakbeen.

  • 30 porties van 2 capsules per verpakking
  • Bevat glucosamine, chondroïtine en vitamine C
  • Gebruik : 2 capsules per dag
7,60 € 10,10 €
Op voorraad

PRODUCTINFORMATIE :
Bron van Vitamine C : Vitamine C verhoogt de ijzerabsorptie en draagt bij aan normale vorming van collageen en de normale werking van kraakbeen, bloedvaten, tandvlees en de beenderen.
Vitamine C draagt bij aan het behoud van de normale functie van het immuunsysteem tijdens en na intensieve lichaamsbeweging.

Gebruik : neem twee keer per dag één capsule bij de maaltijd. Het wordt aanbevolen om deze formule 6-8 weken te gebruiken.

VOEDINGSINFORMATIE:
Voedingswaarden : per portie van 2 capsules
Glucosamine sulfaat 2KCl: 1333,3 mg
waarvan glucosamine sulfaat : 1000 mg
Chondroïtinesulfaat: 200 mg
Vitamine C: 12 mg = 15% RI*
* Referentgie Inname van een volwassen persoon (2000 kcal/dag)

Verpakking : 60 capsules

Ingrediënten : 67,7% glucosaminesulfaat 2KCl (uit schaaldieren), 10,2% chondroïtinesulfaat, vulstof – microkristallijne cellulose; antiklontermiddel – magnesiumzouten van vetzuren; 0,6% L-ascorbinezuur – vitamine C, capsule (gelatine, kleur: E 171).

Bewaarmethode : Buiten bereik van kinderen bewaren.
Koel en droog bewaren.
Voorzorgen : De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap. Niet geschikt voor kinderen en jongeren. Diabetici, vrouwen die borstvoeding geven, mensen met een verminderde glucosetolerantie, astma, een risico op hart- en bloedsomloopcomplicaties en die cumarine-anticoagulantia gebruiken, dienen hun zorgverlener te raadplegen alvorens dit product te gebruiken. Het product mag niet worden ingenomen in geval van overgevoeligheid voor een van de bestanddelen van het preparaat. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Allergenen informatie : bevat producten van schaaldieren.