OLIMP VITA-MIN ONE - 60 capsules

Samenstelling van vitaminen en mineralen aangevuld met Amerikaanse Ginseng-extract.

  • 30 porties van 2 capsules per doos
  • Bevat extra 50 mg Amerikaanse Ginseng extract per portie
  • Dosering : 2 capsules éénmaal per dag na de hoofdmaaltijd
6,20 € 8,20 €
Op voorraad

PRODUCTINFORMATIE :
Toegevoegde vitamines
Bron van Vitamine A : Vitamine A draagt bij aan het behoud van een normaal gezichtsvermogen. Vitamine A draagt bij aan de normale functie van het immuunsysteem.
Bron van Vitamine D3 : Vitamine D draagt bij tot de normale opname / benutting van calcium en fosfor
Vitamine D draagt bij aan normale bloedcalciumspiegels, het behoud van normale botten, het behoud van normale spierfunctie, het behoud van normale tanden, de normale functie van het immuunsysteem, om het risico op vallen te verminderen in verband met posturale instabiliteit en spierzwakte. Vallen is een risicofactor voor botbreuken bij mannen en vrouwen van 60 jaar en ouder.
Vitamine D is nodig voor de normale groei en ontwikkeling van botten bij kinderen.
Bron van Vitamine C : Vitamine C verhoogt de ijzerabsorptie. Vitamine C draagt bij aan de normale functie van het immuunsysteem. Vitamine C draagt bij aan normale collageenvorming voor de normale functie van kraakbeen, van bloedvaten, van tandvlees en van de beenderen.
Bron van Vitamine E : Vitamine E draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
Bron van Vitamine B1 (Thiamine ) : Vitamine B1 draagt bij tot de normale functie van het hart.
Thiamine draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel.
Bron van Vitamine B2 (Riboflavine) : Vitamine B2 draagt bij aan het behoud van normale rode bloedcellen en slijmvliezen. Vitamine B2 draagt bij tot het behoud van een normaal zicht. Vitamine B2 draagt bij tot de normale stofwisseling van ijzer.
Bron van Niacine (Vitamine B3) : Niacine draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid, tot de normale werking van het zenuwstelsel en aan het behoud van normale slijmvliezen.
Bron van Vitamine B5 (pantotheenzuur) : Vitamine B5 draagt bij aan de normale synthese en het metabolisme van steroïde hormonen, vitamine D en sommige neurotransmitters.
Bron van Vitamine B6 : Vitamine B6 draagt bij aan de normale cysteïne-synthese en aan het normale metabolisme van homocysteïne. Vitamine B6 draagt bij aan het normale eiwit- en glycogeenmetabolisme en tot de regulatie van hormonale activiteit.
Bron van Vitamine B12 : Vitamine B12 draagt bij aan de normale vorming van rode bloedcellen en aan de normale werking van het immuunsysteem.
Bron van Foliumzuur : Aanvullende foliumzuurinname verhoogt de maternale folaatstatus. Lage maternale foliumzuurstatus is een risicofactor in de ontwikkeling van neurale buisdefecten in de zich ontwikkelende foetus.
Bron van Biotine : Biotine draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel, tot een normale psychologische functie, tot het onderhoud van normaal haar en tot het behoud van een normale huid.

Toegevoegde mineralen :
Bron van Ijzer : IJzer draagt bij aan de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine, aan het normale zuurstoftransport in het lichaam en aan de normale functie van het immuunsysteem. IJzer draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid.
Bron van Magnesium : Magnesium draagt bij aan een vermindering van vermoeidheid, aan de normale eiwitsynthese, aan de normale spierfunctie en aan het behoud van normale botten en tanden.
Bron van Zink : Zink draagt bij tot normale vruchtbaarheid en voortplanting. Zink draagt bij aan het normale metabolisme van vetzuren en Vitamine A. Zink draagt bij aan de normale eiwitsynthese. Zink draagt bij aan het onderhoud van normale botten, haar, nagels en huid. Zink draagt bij aan het behoud van normale testosteronspiegels in het bloed. Zink draagt bij aan de normale functie van het immuunsysteem.
Bron van Mangaan : Mangaan draagt bij aan de normale vorming van bindweefsel, aan het onderhoud van normale botten en tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.​
Bron van Koper : Koper draagt bij aan normaal ijzertransport in het lichaam, de normale functie van het immuunsysteem en tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
Bron van Jood : Jodium draagt bij aan de normale productie van schildklierhormonen en normale schildklierfunctie.
Bron van Chroom : Chroom draagt bij aan de handhaving van normale bloedglucosewaarden
Bron van Selenium : Selenium draagt bij aan de normale spermatogenese. Selenium draagt bij tot de instandhouding van normaal haar en nagels. Selenium draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.
Bron van Calcium: ​Calcium is nodig voor het behoud van normale botten en tanden. Calcium helpt het verlies van botmineraal bij postmenopauzale vrouwen te verminderen. Een lage botmineraaldichtheid is een risicofactor voor osteoporotische botbreuken. Calcium en vitamine D zijn nodig voor een normale groei en ontwikkeling van het beendergestel van kinderen. Calcium draagt bij tot de normale werking van de bloedstolling, spieren, neurotransmissie en de spijsverteringsenzymen

Gebruik : neem 1-2 capsules eenmaal daags, na de hoofdmaaltijd, met een grote hoeveelheid water.

VOEDINGSINFORMATIE:
Voedingswaarden : per portie van 2 capsules
Vitamines:
Vitamine A: 400 µg = 50% RI*
Vitamine D: 40 µg = 800% RI* (1600 IU)
Vitamine E: 24 mg = 24% RI*
Vitamine C: 200 mg = 250% RI*
Thiamine - Vitamine B1: 8 mg = 727% RI*
Riboflavine - Vitamine B2: 16,8 mg = 1200% RI*
Niacine - Vitamine B3: 35 mg = 219% RI*
Vitamine B6: 6 mg = 429% RI*
Foliumzuur: 400 µg = 200% RI*
Vitamine B12: 21 µg = 840% RI*
Biotine: 100 µg = 200% RI*
Pantotheenzuur - Vitamine B5: 12 mg = 200% RI*
Mineralen:
Calcium: 240 mg = 30% RI*
Magnesium: 190 mg = 50% RI*
Ijzer: 14 mg = 100% RI*
Zink: 10 mg = 100% RI*
Koper: 1 mg = 100% RI*
Mangaan: 1 mg = 50% RI*
Selenium: 55 µg = 100% RI*
Chroom: 120 µg = 300% RI*
Jood: 150 µg = 100% RI*
Boor: 1 mg
*= Referentie Inname van een gemiddelde volwassen persoon (2000 kcal/dag)

Amerikaanse Ginseng extract (Panax quinquefolium L.): 50 mg

Verpakking : 60 capsules

Ingrediënten : calciumcarbonaat, magnesiumoxide, L-ascorbinezuur - vit. C, vulstof - cellulose; DL-alfa-tocoferylacetaat - vit. E, zinkgluconaat, Amerikaans ginsengwortelextract (Panax quinquefolius L.), ferrofumaraat, nicotinamide - niacine, cyanocobalamine - vit. B12, riboflavine - vit. B2, retinylacetaat - vit. A, cholecalciferol - vit. D, calcium D-pantothenaat - pantotheenzuur, natriumseleniet, kopergluconaat, thiaminemononitraat - thiamine (vit. B1), thiaminehydrochloride - thiamine (vit. B1), pyridoxinehydrochloride - vit. B6, mangaangluconaat, boorzuur, D-biotine - biotine, chroom (III) chloride, pteroylmonoglutaminezuur - foliumzuur, kaliumjodide, antiklontermiddelen - siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren; capsule (gelatine, kleur: E 172).

Bewaarmethode : Buiten bereik van kinderen bewaren.
Koel en droog bewaren.
Voorzorgen : Het product is niet geschikt voor kinderen. Gebruik wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap, bij het plannen van een zwangerschap en bij het geven van borstvoeding en bij overgevoeligheid voor een ingrediënt van het product. Vraag uw arts of apotheker om advies voordat u het product gebruikt. Niet combineren met andere vitamine- en mineraalproducten die dezelfde ingrediënten bevatten, met name vitamine D, zink en mangaan.
De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden.
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.