Sanas MAGNEKAL - 30 x 25 ml - Citrus smaak

Magnekal bevat een samenstelling aan magnesium en kalium voor een normale spierfunctie.

  • 30 shots van 25 ml per doos
  • 300 mg Magnesium + 600 mg Kalium per shot
  • Gebruik : 1 ampul per dag
35,60 € 39,50 €
Op voorraad

PRODUCTINFORMATIE :
Magnekal bevat een optimale samenstelling aan magnesium en kalium. Door het hoge zoutgehalte, en dus ook natrium, in onze voeding wordt de optimale kalium-natrium verhouding van 5 op 1 in het lichaam moeilijk bereikt. Suppletie van kalium helpt terug dit evenwicht te herstellen en draagt zo bij tot topprestaties. Magnesium helpt het kaliumgehalte in de cel op peil te en draagt bij tot een normale spierfunctie en eiwitsynthese.

Mineralen
Bron van Magnesium : Magnesium draagt bij aan een vermindering van vermoeidheid, aan de normale eiwitsynthese, aan de normale spierfunctie en aan het behoud van normale botten en tanden.
Bron van Kalium : Kalium draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel, tot de normale spierfunctie en aan het behoud van de normale bloeddruk.

Gebruik
:1 ampul per dag in te nemen met 100 ml water. Ideaal als kuur.

VOEDINGSINFORMATIE:
Voedingswaarden : per ampul van 25 ml
Kalium 600 mg = 30% RI*
Magnesium 300 mg = 80% RI*
*= Referentie Inname

Verpakking : 30 x 25 ml

Ingrediënten :Water, kaliumdiwaterstoffosfaat, voedingszuren (E330, E296), magnesiumoxide, aroma, bewaarmiddel (E202), zoetstoffen (E951, E950)

Bewaarmethode : Buiten bereik van kinderen bewaren. Koel en droog bewaren.
Voorzorgen : De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Allergeneninformatie : bevat een bron van fenylalanine