TREC CLENBUREXIN - 90 capsules

Bevat Groene thee en Yerba Mate
  • 22 dagporties van 4 capsules per potje
  • 220 mg cafeïne per dagportie
  • Dosering : 2 x 2 capsules per dag met 300 ml water
16,70 € 22,30 €
Op voorraad

PRODUCTINFORMATIE :
Gebruik : Neem 2 capsules met 300 ml water. Neem dagelijks 2 porties, bij voorkeur 30 minuten voor een maaltijd of een training. Let op: Neem niet op een lege maag! Niet innemen voor het slapen gaan!

VOEDINGSINFORMATIE
Voedingswaarden : per dagpportie van 4 capsules : 2 x 2 capsules
Groene thee extract (Camelia sinensis) (55%EGCG) 540 mg
waarvan EGCG: 297 mg
L-Tyrosine 500 mg
Yerba mate extract (Ilex paraguariensis) (4:1) 200 mg
Cafeïne 220 mg
Pantotheenzuur (Calcum D pantothenaat) Vit B5 200 mg = 3333% RI*
Groene koffie extract (Coffea robusta)(50% ACG) 180 mg
waarvan ACG 90 mg
Gember wortel extract (Zingiber officinale) (5% Gingeroli) 120 mg
waarvan Gingeroles 6 mg
Cayenne peper extract (Capsicum frutescens) (2% Capsaicine) 100 mg
waarvan capsaicine 2 mg
Zwarte peper extract (Piper nigrum) (95% piperine) 12 mg
waarvan piperine 11,4 mg
*= Referentie Inname

Verpakking : 90 capsules

Ingrediënten : groene thee-extract (Camelia sinensis) [55% EGCG]; L-tyrosine; capsule schaal (gelatine, kleurstoffen - titaniumdioxide, ijzeroxiden en hydroxiden, azorubine); yerba mate extract (Ilex paraguariensis) [4: 1]; cafeïne watervrij; pantotheenzuur (calcium-D-pantothenaat); groen koffie-extract (Coffea robusta) [50% ACG]; gemberwortelextract (Zingiber officinale) [5% gingerols]; cayennepeper extract (Capsicum annum) [2% Capsaïcine]; zwarte peper-extract (Piper nigrum) [95% piperine]; maltodextrinen; antiklontermiddel - magnesiumzouten van vetzuren; rijstzetmeel.

Bewaarmethode : Houd deze verpakking goed gesloten op een droge plaats, bij een temperatuur van 15-25 ° C. Buiten het bereik van kinderen houden.
Voorzorgen : De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Gebruik het product niet als vervanging voor een gevarieerd dieet. Kinderen, zwangere of zogende vrouwen mogen het product niet gebruiken. Gebruik het product niet in geval van problemen met de bloedsomloop of gevoeligheid voor cafeïne. Niet combineren met alcohol! Een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Azorubine kan een negatief effect hebben op de activiteit en aandacht bij kinderen. Bevat cafeïne; niet aanbevolen voor kinderen of zwangere vrouwen (220 mg per dag portie - 4 capsules).
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Allergenen informatie : Het product kan allergenen bevatten zoals: melk, soja, tarwe, gerst, eieren, pinda's en noten.​