TREC COENZYME Q10 - 90 capsules

Coenzyme Q10 bij duursporten

  • 45 dagporties van 2 capsules per verpakking
  • 60 mg Coenzyme Q10 per dagportie
  • Gebruik : tweemaal 1 capsule per dag bij de maaltijd
9,20 € 12,20 €
Op voorraad

PRODUCTINFORMATIE : Co-enzym Q10, een stof die van nature aanwezig is in de mitochondriën van cellen, is een effectieve antioxidant. Het werkt als een vitamine in het lichaam door de energieproductie op cellulair niveau te activeren.
Coenzyme Q10 van Trec Nutrition wordt aanbevolen voor fysiek actieve mensen en atleten, evenals voor mensen van middelbare leeftijd en ouderen om het lichaam te beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen en celveroudering.

Gebruik : Neem tweemaal per dag 1 capsule na de maaltijd.

VOEDINGSINFORMATIE:

Actief ingrediënt: per dagportie van 2 capsules
Coenzyme Q10 (ubiquinone): 60 mg

Verpakking : 90 capsules per verpakking

Ingrediënten : Maltodextrine, capsulehuls (gelatine, kleurstof - titaandioxide), co-enzym Q10 (6,0%), antiklontermiddel - magnesiumzouten van vetzuren.

Bewaarmethode : Buiten bereik van kinderen bewaren. Koel en droog bewaren.
Voorzorgen : De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Het product is niet bestemd voor kinderen, zwangere en borstvoedende vrouwen.
Allergenen informatie : het product kan : melk, soja, glutenbevattende granen, eieren, aardnoten en andere noten bevatten.