TREC WHEY 100 - 900 g - Kies een smaak

Whey 100 bevat 100% Wei-eiwitconcentraat

  • 30 shakers van 30 g poeder per verpakking
  • 21 g eiwit per portie
  • dosering : 30 g poeder in 200 ml water of melk

Kies een variant:

25,90 € 34,60 €

PRODUCTINFORMATIE :
Bron van Eiwitten : Eiwit draagt bij aan de groei en het onderhoud van de spiermassa, aan het onderhoud van normale botten en is nodig voor een normale groei en ontwikkeling van het beendergestel van kinderen.

Gebruik : Los 30 g (2 maatlepels) van het product op in 200 ml water of melk; gebruik een shaker of een blender. Neem dagelijks 3 porties.
Op trainingsdagen: 1e portie 's ochtends na het opstaan, 2e portie binnen 1,5 uur na de training, 3e portie voor het slapengaan.
Op niet-trainingsdagen: 1e portie 's ochtends na het opstaan, 2e portie tussen de maaltijden, 3e portie voor het slapengaan.

VOEDINGSINFORMATIE:
Voedingswaarden : per portie van 30 g poeder
Energetische waarde :
115 kcal = 5,8% RI*
Vet: 0,87 g = 1,2% RI*
waarvan verzadigd: 0,51 g = 2,6% RI*
Koolhydraten : 2,34 g = 0,9% RI*
waarvan suikers : 0,54 g = 0,6% RI*
Eiwit : 24,36 g = 48% RI*
Zout : 0,20 g = 3,3% RI*
Natrium : 80 mg
​*= Referentie Inname

Verpakking : 900 G

Ingrediënten : wei-eiwitconcentraat (uit melk) (94,7%); cacaopoeder voor de chocolade, chocolade-kers, chocolade-sesam, kokos-chocolade smaken; zuurteregelaars voor de aardbeien- en frambozensmaakstoffen - citroenzuur, appelzuur; aroma's; verdikkingsmiddel - natriumcarboxymethylcellulose; zoetstof - sucralose; kleur voor de vanille, koekjes, pindakaas en advocaat smaken - beta-caroteen; kleur voor de bananensmaak - chinoline geel; kleur voor de aardbeien- en frambozensmaken - cochenille rood A.

Bewaarmethode : Houd deze verpakking goed gesloten op een droge plaats, bij een temperatuur van 15-25 ° C. Buiten het bereik van kinderen houden.
Voorzorgen : De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden.
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Kinderen, zwangere of zogende vrouwen mogen het product niet gebruiken. Een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Azorubine kan een negatief effect hebben op de activiteit en aandacht bij kinderen.
Allergenen informatie : Het product kan allergenen bevatten zoals: melk, soja, tarwe, gerst, haver, eieren, pinda's en noten.