Olimp CHELA-MIN Sport Formula - 60 capsules

Gecheleerde Mineralen complex

  • 60 porties van 1 capsule per doos
  • 190 mg Magnesium, 15 mg Zink, 3 mg Mangaan
  • dosis : 1 capsule per dag innemen met water
9,00 € 12,00 €
Op voorraad

PRODUCTINFORMATIE:
Mineralen
:
Bron van Magnesium : Magnesium draagt bij aan een vermindering van vermoeidheid, aan de normale eiwitsynthese, aan de normale spierfunctie en aan het behoud van normale botten en tanden.
Bron van Zink : Zink draagt bij tot normale vruchtbaarheid en voortplanting. Zink draagt bij aan het normale metabolisme van vetzuren en Vitamine A. Zink draagt bij aan de normale eiwitsynthese. Zink draagt bij aan het onderhoud van normale botten, haar, nagels en huid. Zink draagt bij aan het behoud van normale testosteronspiegels in het bloed. Zink draagt bij aan de normale functie van het immuunsysteem.
Bron van Ijzer : IJzer draagt bij aan de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine, aan het normale zuurstoftransport in het lichaam en aan de normale functie van het immuunsysteem. IJzer draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid.
Bron van Mangaan : Mangaan draagt bij aan de normale vorming van bindweefsel, aan het onderhoud van normale botten en tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.​
Bron van Koper : Koper draagt bij aan normaal ijzertransport in het lichaam, de normale functie van het immuunsysteem en tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
Bron van Jood : Jodium draagt bij aan de normale productie van schildklierhormonen en normale schildklierfunctie.
Bron van Chroom : Chroom draagt bij aan de handhaving van normale bloedglucosewaarden
Bron van Selenium : Selenium draagt bij aan de normale spermatogenese. Selenium draagt bij tot de instandhouding van normaal haar en nagels. Selenium draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.
Het product wordt aanbevolen voor fysiek actieve volwassenen en professionele atleten.

Gebruik : neem dagelijks 1 capsule na de maaltijd, samen met een glas water.

VOEDINGSINFORMATIE:
Voedingswaarden : inhoud 1 capsule aan mineralen
Magnesium : 190 mg = 50% RI*
Calcium : 100 mg = 12,5% RI*
Kalium 75 mg = 3,75% RI*
Zink 15 mg = 150% RI*
Ijzer 3 mg = 21% RI*
Mangaan 3 mg = 150% RI*
Koper 0,5 mg = 50% RI*
Jood 150 µg = 100% RI*
Chroom 150 µg = 375% RI*
​Seleen 75 µg = 136% RI*
*= Referentie Inname

Verpakking : 60 capsules

Ingrediënten : Magnesium bisglycinaat (magnesium aminozuurchelaat), magnesium oxide, calcium bisglycinaat (calcium aminozuurchelaat), kaliumchloride, calcium carbonaat, zinc bisglycinaat (zink aminozuurchelaat), vulstof – microcrystallijne cellulose, antiklontermiddel – magnesium stearaat, mangaan bisglycinaat (mangaan aminozuurchelaat), natriumseleniet, ijzerbisglycinaat (ijzer aminozuurchelaat), koperbisglycinaat (koper aminozuurchelaat), chromium (III) chloride, kalium iodide, capsule (gelatine, kleurstoffen: E 132, E 171).

Bewaarmethode : Buiten bereik van kinderen bewaren.
Koel en droog bewaren.
Voorzorgen : De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden.
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
"De inname dient beperkt te worden tot enkele weken.