Olimp ZMA Zinc Magnesium Vit. B6 - 120 capsules

Zink, Magnesium en vitamine B6 waarbij Zink aan een aminozuur gebonden is.

  • 60 porties van 2 capsules per doos
  • 20 mg Zink + 300 mg Magnesum + 7 mg vit B6 per capsule
  • dosis : 2 capsules per dag
30,50 € 40,70 €
Op voorraad

PRODUCTINFORMATIE :
Mineralen :
Bron van Zink : Zink draagt bij tot normale vruchtbaarheid en voortplanting. Zink draagt bij aan het normale metabolisme van vetzuren en Vitamine A. Zink draagt bij aan de normale eiwitsynthese. Zink draagt bij aan het onderhoud van normale botten, haar, nagels en huid. Zink draagt bij aan het behoud van normale testosteronspiegels in het bloed. Zink draagt bij aan de normale functie van het immuunsysteem.
Bron van Magnesium : Magnesium draagt bij aan een vermindering van vermoeidheid, aan de normale eiwitsynthese, aan de normale spierfunctie en aan het behoud van normale botten en tanden.

Vitamines :
Bron van Vitamine B6 : Vitamine B6 draagt bij aan de normale cysteïne-synthese en aan het normale metabolisme van homocysteïne. Vitamine B6 draagt bij aan het normale eiwit- en glycogeenmetabolisme en tot de regulatie van hormonale activiteit.

Gebruik : Neem 2 capsules 30-60 minuten voor het slapengaan.

VOEDINGSINFORMATIE:
Voedingswaarden : per 2 capsules
Zink 20 mg = 200% RI*
Magnesium : 300 mg = 80% RI*
Vitamine B6: 6 mg = 300% RI*
​*= Referentie Inname

Verpakking : 120 capsules per doos

Ingrediënten : 99,2% ZMA® (zink mono-L-methionine sulfaat (L-OptiZink®), zinkaspartaat, magnesiumcitraat, magnesiumoxide, pyridoxine hydrochloride – vit. B6), antiklontermiddel - magnesium stearaat, capsule (gelatine, kleurstof: E 171).

Bewaarmethode : Buiten bereik van kinderen bewaren.
Koel en droog bewaren.
Voorzorgen : De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden.
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
"De inname dient beperkt te worden tot enkele weken.