Sanas VITAMIN B COMPLEX - 60 capsules

Vitamin B Complex bevat alle wateroplosbare B-vitamines die een belangrijke rol spelen in de cellulaire stofwisseling.

  • 60 porties van 1 capsule per pot
  • Vitamines B1,B2, B3, B5, B6, B12, H en M
  • Gebruik : 1 capsule per dag
11,70 € 13,00 €
Op voorraad

PRODUCTINFORMATIE :
​Bron van Vitamine B1 (Thiamine ) :
Vitamine B1 draagt bij tot de normale functie van het hart.
Thiamine draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel.
Bron van Vitamine B2 (Riboflavine) : Vitamine B2 draagt bij aan het behoud van normale rode bloedcellen en slijmvliezen. Vitamine B2 draagt bij tot het behoud van een normaal zicht. Vitamine B2 draagt bij tot de normale stofwisseling van ijzer.
Bron van Niacine (Vitamine B3) : Niacine draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid, tot de normale werking van het zenuwstelsel en aan het behoud van normale slijmvliezen.
Bron van Vitamine B5 (pantotheenzuur) : Vitamine B5 draagt bij aan de normale synthese en het metabolisme van steroïde hormonen, vitamine D en sommige neurotransmitters.
Bron van Vitamine B6 : Vitamine B6 draagt bij aan de normale cysteïne-synthese en aan het normale metabolisme van homocysteïne. Vitamine B6 draagt bij aan het normale eiwit- en glycogeenmetabolisme en tot de regulatie van hormonale activiteit.
Bron van Vitamine B12 : Vitamine B12 draagt bij aan de normale vorming van rode bloedcellen en aan de normale werking van het immuunsysteem.
Bron van Vitamine H (Biotine) : Biotine draagt bij aan het onderhoud van normaal haar en het behoud van een normale huid en slijmvliezen. Biotine draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel.
Bron van Vitamine M (Foliumzuur) : Aanvullende foliumzuurinname verhoogt de maternale folaatstatus. Lage maternale foliumzuurstatus is een risicofactor in de ontwikkeling van neurale buisdefecten in de zich ontwikkelende foetus.

Gebruik : 1 capsule per dag met een glas water.

VOEDINGSINFORMATIE:
Voedingswaarden : per portie van 1 capsule
Vitamine B1 : 4,2 mg = 382% RI*
Vitamine B2: 4,8 mg = 343% RI*
Vitamine B3: 54 mg = 338% RI*
Vitamine B5: 18 mg = 300% RI*
Vitamine B6: 6 mg = 429% RI*
Vitamine B12 : 3 µg = 120% RI*
Vitamine H: 450 µg = 900% RI*
Vitamine M: 400 µg = 200% RI*
* Referentie Inname voor een volwassen persoon (2000 kcal/dag)

Verpakking : 60 capsules

Ingrediënten : HPMC (plantaardige capsule), vulstof (E341), niacinamide, biotine, calciumpantothenaat, pyridoxineHCl, thiaminenitraat, riboflavine, foliumzuur, cyanocobolamine.

Bewaarmethode : Buiten bereik van kinderen bewaren. Koel en droog bewaren.
Voorzorgen : De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.