TREC CM3 POWDER - 500 g - Kies je smaak

Tri-Creatine Malaat voor professionele sporters

  • 142 porties van 3,5 g per verpakking
  • 4988 mg pure creatine per dagportie
  • Dagelijks een portie van 2 x 3,5 g CM3 in water oplossen

Kies een variant:

25,90 € 34,50 €

PRODUCTINFORMATIE : Creatine in een dagelijkse dosis van 3 g verbetert de prestaties in opeenvolgende burst van kortdurende, hoge intensiteitsoefeningen zoals gewichtstraining en interval cardio.
Dit is een vorm van creatine, die bestand is tegen de zure omgeving van het spijsverteringskanaal en die zeer goed oplost.

Gebruik : een éénmalige portie - 3,5g (halve maatlepel) in 250 ml water en shaken. Twee tot drie porties per dag gebruiken.
Op trainingsdagen: 1 portie in de ochtend na het wakker worden , 1 portie 30 minuten voor de training of 1 portie direct na de training.
Op dagen zonder training: 1 portie in de ochtend na het wakker worden , 1 portie tussen de maaltijden, of 1 portie voor het slapen gaan.

VOEDINGSINFORMATIE:
Actieve ingrediënten: per portie van 7 g (2 x 3,5 g)
Tri-Creatine Malaat : 6650 mg
waarvan Creatine: 4988 mg

Verpakking : 500 g poeder

Ingrediënten : tri-creatinemalaat (95%); antiklontermiddel – siliconendioxide; zoetstof – sucralose; aroma's; verdikkingsmiddelen – cellulosegom, xanthaangom; kleur voor de ananassmaak – bètacaroteen; kleur voor de grapefruitsmaak – azorubine.

Bewaarmethode : Buiten bereik van kinderen bewaren. Koel en droog bewaren.
Voorzorgen : De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Allergenen informatie : Het product kan: melk, soja, glutenbevattende granen, eieren, aardnoten en noten bevatten